دانشگاه شیراز
دانشکدهی علوم
پایان نامهی کارشناسی ارشد در رشتهی
زمین شناسی- آبشناسی
مطالعه تاثیر گنبد نمکی کرسیا داراب بر منابع آبی مجاور
استاد راهنما
دکتر مهدی زارعی
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده
شور شدن آبهای سطحی و زیرزمینی از مهمترین چالش های رو به رشد حفظ منابع آبی در کشورهایی با موقعیت آب و هوایی گرم و خشک می باشد و این موضوع در جنوب ایران به علت درصد بالای رخنمون گنبدهای نمکی تشدید شده است.عملکرد گسلهایی مانند قطر-کازرون و کره بس در بخش جنوبی کشور و قرار گیری سازندتبخیری هرمز در این منطقه موجب رخنمون تعدادزیادی گنبد نمکی شده که تعداد زیادی ازآنها در استان فارس واقع شدهاست.
دشت داراب از قطبهای مهم کشاورزی استان فارس محسوب می شود و همچنین در ناحیه آب و هوایی گرم و خشک قرار گرفتهاست، لذا حفظ منابع آبی در این منطقه ازاهمیت ویژهای برخوردار است. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر گنبد نمکی کرسیا داراب بر منابع آبی مجاور آن میباشد.
براساس بررسیهای ژئومورفولوژیکی، زمینشناسی، هیدروژئولوژیکی و هیدروشیمی یونهای اصلی و فرعی و مطالعات ایزوتوپی تاثیر سطحی و زیرسطحی این گنبد نمکی بر آبخوانهای مجاور تعیین گردید و مشخص شد که گنبد نمکی کرسیا آبخوان آبرفتی در غرب خود را به صورت زیر سطحی تحت تاثیر قرار دادهاست. همچنین با بررسی پیزومترهایی که در جنوب گنبد نمکی کرسیا در آبرفت حفر گردیده بود تعیین شد که گنبد نمکی آبرفت جنوب خود را به صورت سطحی تحت تاثیر قرار دادهاست. همچنین در شرق گنبد نمکی کرسیا، شورابه گنبد نمکی درون آهک نفوذ کرده و سپس وارد آبرفت مجاور گردیده و آبخوان آبرفتی در شرق خود را به صورت غیر مستقیم تحت تاثیر قرار داده است.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: مقدمه
1-1- سنگ نمک…. 3
1 – 2 – انحلال نمک…. 3
1 – 3 – حلالیت هالیت.. 4
1-4 – شوری و انواع آن. 6
1 – 5 – تعیین منابع شوری. 6
1 – 6- روش های شیمیایی تعیین انحلال نمک.. 7
1 – 7 – روش های ایزوتوپی تشخیص انحلال نمک.. 18
1 – 8 – گنبد های نمکی. 24
1 – 9 – مکانیزم تشکیل گنبد های نمکی در ایران. 26
1 – 10 – عوامل موثر در تشکیل دیاپیرهای نمکی. 26
1 – 11 – منشا گنبدهای نمکی. 27
1 – 12 – چینه شناسی و تکتونیک گنبدهای نمکی. 28
...
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1